Sarah Barkmeijer

Wie ik ben


Sarah Barkmeijer heeft haar opleiding genoten aan de KABK in Den Haag waar zij in 2005 is afgestudeerd als ruimtelijk beeldend kunstenaar. In haar werk staat het uitnodigen tot verbeelding centraal. Naast ruimtelijke installaties heeft zij zich toegelegd op video en animatie en behaalde zij in 2009 haar propedeuse Video Design op de HKU.


Haar grootste passie blijkt echter het lesgeven waarin zij studenten, van kind tot volwassenen, begeleidt. Zij neemt hen mee, bevraagt en inspireert tot een eigen scheppingsproces. Zij geeft lessen op de basisschool en op het voortgezet onderwijs. In de kunstatelier-lessen worden leerlingen in de gelegenheid gesteld zich beeldend te ontwikkelen.


Daarnaast heeft zij in 2018 haar private label Lady Fruitcake opgericht. Op de kunstacademie leerde zij de kracht van conceptueel denken en esthetiek kennen maar miste zij de smaken, de idealen en de ambachtelijkheid uit haar jeugd. In de plantaardige keuken met zijn onuitputtelijke mogelijkheden kan zij ook haar creativiteit en haar liefde voor vakmanschap volop kwijt. Haar producten zijn te koop bij de Ekoplaza winkels en biologische groothandel.

Contact

Brouwersstraat 74
2013WP Haarlem

06-15504300
sarahbarkmeijer@gmail.com